Antena Căutare

Povestea românului atacat cu acid sulfuric în Marea Britanie. Atacul i-a distrus chipul şi i-a răpit vederea: „Am fost în comă timp de cinci săptămâni!”

A fost atacat cu acid sulfuric şi a crezut că viaţa s-a sfârşit prea devreme. Un tânăr român pe care iubita britanică l-a desfigurat din gelozie, povesteşte pentru prima dată nenorocirea prin care a trecut. Şi cum a reuşit să o ia de la capăt.

A fost atacat cu acid sulfuric şi a crezut că viaţa s-a sfârşit prea devreme. Un tânăr român pe care iubita britanică l-a desfigurat din gelozie, povesteşte pentru prima dată nenorocirea prin care a trecut. Şi cum a reuşit să o ia de la capăt.

La un an de la atacul în urma căruia a fost mutilat pe viaţă, Daniel Rotariu a găsit puterea să vorbească despre trauma sa. Abia trecut de 30 de ani, românul a mărturisit pentru jurnaliştii din Marea Britanie că supravieţuirea lui poate fi considerată un miracol.

„Am fost în comă timp de cinci săptămâni. Apoi am petrecut șase luni în Spitalul Municipal, unde asistentele medicale au fost uimitoare şi unde medicii mi-au salvat viața”, a povestit românul.

În cele mai grele momente, lui Daniel i-a fost alături noua sa iubită, îngrijitoare în centrul de recuperare unde el şi-a petrecut multă vreme după atacul cu acid sulfuric.

O ceartă cu fosta sa parteneră i-a transformat lui Daniel viaţa într-un coşmar

Cu visurile năruite şi desfigurat complet, Daniel încearcă să-şi continue viaţa. Nu a reuşit, însă, nici până acum să-i spună mamei ce i s-a întâmplat. Fix acum un an, o ceartă cu fosta sa parteneră i-a transformat lui Daniel viaţa într-un coşmar. În timp ce românul dormea, ea a turnat acid sulfuric pe el. Cu mintea întunecată de gelozie, agresoarea ar fi testat pe alimente puterea substanţei.

Cea care l-a lăsat pe Daniel în agonie a primit 17 ani de închisoare. Rămas fără vedere şi cu răni emoţionale adânci, tânărul român consideră, însă, că pedeapsa nu este suficientă. El solicită acum modificarea legislaţiei în Marea Britanie pentru ca acidul sulfuric să nu mai fie vândut fără o autorizaţie specială. De altfel, poliţia din Regat are date dramatice: dacă în 2014, a înregistrat peste 160 de atacuri cu acid, la sfârşitul anului trecut, ele au fost de aproape trei ori mai numeroase.

Căile Ferate Române au devenit căile furate! Pe o şină din Dolj şuruburile pot fi scoase cu mâna! Trenurile riscă să der... La un pas să-şi piardă piciorul. În România, i s-a spus că are cancer osos, dar în Italia, a aflat că e perfect sănătos!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x