Antena Căutare

Povestea sfâșietoare a tinerilor români decedați în atacurile teroriste de la Paris! Au lăsat în urmă un copil de trei ani: ”Era acasă, cu bunica!”

Doi români au fost ucişi în atentatele de la Paris, iar din primele informaţii rezultă că ar fi vorba despre un cuplu, un tânăr din Tulcea şi o fată din Baia Mare care au împreună un copil de aproape trei ani.

Doi români au fost ucişi în atentatele de la Paris, iar din primele informaţii rezultă că ar fi vorba despre un cuplu, un tânăr din Tulcea şi o fată din Baia Mare care au împreună un copil de aproape trei ani, relatează Adevărul

Cei doi tineri ar fi fost în barul atacai de terorişti sinucigaşi, la o aniversare. Cunoscuţii spun că au căzut sub ploaia de gloanţe. Copilul era acasă, cu bunica din partea mamei.

„Este vorba despre Ciprian şi Lăcrămioara, el din Tulcea şi ea din Baia Mare. Părinţi ai un copilaş de 2-3 anişori. Aceştia sunt tinerii români care au murit sub ploaia de gloanţe în barul atacat de Kamikaze. Zilele următoare poate ne mobilizăm şi ajutăm cu ceva banuţi familiile să le repatrieze trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri”, a declarat Ramona, o braşoveancă stabilită la Paris în urmă cu câţiva ani, care face parte din cercul lor de prieteni.

Sursa: Adevărul

Solistul trupei „Goodbye to Gravity” s-a trezit din comă! Andrei Galuț se luptă pentru viață!... VESTE BOMBĂ! Se întâmplă de la 1 IANUARIE. Toţi românii trebuie să afle ASTA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x