Antena Căutare

Povestea sfâșietoare din spatele acestei imagini - copilul nimănui, pe asflatul rece, mâncând de pe un carton!... Atât!

Povestea sfâșietoare din spatele acestei imagini - copil de cinci ani, pe străzi, mâncând de pe un carton!... Atât!

Povestea sfâșietoare din spatele acestei imagini - copilul nimănui, pe  asflatul rece, mâncând de pe un carton!... Atât!
baiat

E noapte, e frig... și poate e prima lui masă din această zi. Imaginea unui copil în vârstă de cinci ani, așezat pe asfaltul rece, luând cina pe o foaie de carton, a înfuriat internetul.

E sfâșietor să privești imaginea și să crezi că ”Sam”, așa cum a fost numit băiatul de pe străzile din Dublin, poate fi copilul, fratele tău. Sau orice alt copil. Un copil!

Micuțul a fost găsit de un grup de voluntari care ofereau mâncare și haine celor fără locuință. L-au văzut și l-au fotografiat. Imaginea face cât o mie de cuvinte, nu poate fi explicată mai mult, ci doar simțită!...

Postarea acestora a fost distribuită imediat de mii de voluntari ai organizației, iar mesajul este de-a dreptul tulburător:

”Noi suntem acasă, după o noapte incredibil de grea. Sunt obosită, emoționată și vinovată că sunt într-un pat, dar este o imagine care ne-a ars pe interior pe toți astăzi.

Este greșit și este deranjant, dar acest lucru se întâmplă și se înrăutățește în fiecare săptămână. Sam are 5 ani și acesta era el, mâncând o cină cu paste carbonara în seara asta pe o foaie de carton. Putem accepta cu adevărat acest lucru?”, se arată în mesajul care a însoțit fotografia.

Mii de comentarii ale internauților au venit instantaneu, multe cereri de a oferi ajutor, altele de felicitări pentru organizația care ajută oamenii fără locuințe.

Bugetarii care rămân fără 25% din salariu. Unele sporuri le-au fost luate din leafa lunară... Stațiile de metrou construite în Drumul Taberei sunt de lux, dar rămân închise. Galerie foto atunci versus acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x