Antena Căutare

Prahova: 12 copii au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Doisprezece copii, majoritatea elevi in mai multe scoli din Prahova, au ajuns la spital, miercuri seara, cu toxiinfectie alimentara. Se pare ca acestia s-au imbolnavit dupa ce ar fi baut lapte la scoala. Sapte dintre ei au ramas internati in spital.

Cei 12 copii sunt din mai multe localitati din judet, unele situate la distante mari una de cealalta, precum Crivina, Cioceni, Bordenii Mari, Rachieri, Boldesti Scaieni, Pleasa, Zamfira, Valenii de Munte.


Prefectul de Prahova Adrian Dobre a precizat ca o fetita din Boldesti Scaieni a fost in stare mai grava, insa aceasta si-a revenit, iar toti cei 12 elevi, care au fost tratati la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, sunt in afara oricarui pericol, conform Mediafax.

Conform sursei citate, miercuri seara reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica, ai Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si ai Inspectoratului Scolar au inceput anchete in acest caz. Astfel, autoritatile au mers la fabrica unde este produs laptele care a fost distribuit in scolile de unde provin copiii care s-au imbolnavit, iar intregul lot de lapte a fost retras.

Prefectul a mai spus ca au fost prelevate probe din alimente si ca analiza acestora dureaza 48 de ore.

Ancheta la Primaria Arad. Procurorii controleaza mai multe documente... Cutremur cu magnitudinea de 3.3 grade in Vrancea. Seismul s-a resimtit si in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x