Antena Căutare

Prahova: Anchetă a Poliţiei, după explozia unui bancomat din Sinaia

Poliţiştii din Prahova au deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi despre explozia unui bancomat din apropierea unei unităţi hoteliere din Sinaia. Deocamdată, nu se ştie ce s-a întâmplat şi dacă lipseşte vreo sumă de bani.

”În această dimineaţă, în jurul orelor 04:00, am fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Sinaia, a avut loc o explozie la un bancomat amplasat lângă o unitate hotelieră”, a transmis, luni dimineaţă, IPJ Prahova.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări.

”La acest moment, o echipă operativă efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, clarificării stării de fapt şi identificării autorilor”, au mai transmis poliţiştii.

Deocamdată, nu se ştie ce s-a întâmplat şi dacă lipseşte vreo sumă de bani.

Sursa : news.ro

El este tânărul care a murit sub ochii părinților, în urma unui accident rutier. Ce a scris pe Facebook înainte ca mașin... Un autocar a ars aproape în totalitate la Autogarara Filaret...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x