Căutare Live

Prahova: Jandarm împuşcat accidental de un coleg, la schimbul de tură

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi-a împuşcat accidental un coleg în coapsă, miercuri dimineaţă, în timp ce se făcea schimbul de tură. Jandarmul împuşcat a fost dus la spital unde este internat, în afara oricărui pericol.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului den Jandarmi Judeţean Prahova, Deisa Iovan, a declarat că incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 6:30, la schimbarea turelor „Un subofiţer a executat involuntar un foc de armă, rănindu-şi colegul care urma să intre în serviciu. Jandarmul rănit a suferit o plagă prin împuşcare la nivelul coapsei piciorului drept”, a declarat reprezentantul IJJ Prahova.

La faţa locului a fost chemat un echipaj al ambulanţei care i-a acordat jandarmului primul ajutor, acesta fiind preluat şi dus la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

„La momentul de faţă este în afara oricărui pericol, rămânând în continuare internat. În prezent, exist o anchetă în desfăşurare, sub coordonarea procurorilor militari” a mai transmis purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Jandarmeriei Prahova.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Școlile din Bucureşti îşi pot chema elevii la şcoală, însă cea mai mică durere de cap i-ar putea lăsa acasă pe copii...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri