Antena Căutare

Prahova: O cisternă cu 20 de tone de motorină s-a răsturnat pe DN 1 B

O cisternă încărcată cu 20 de tone de motorină s-a răsturnat, joi seară, pe Drumul Naţional 1 B, care face legătura între Ploieşti şi Buzău. În urma accidentului se produc scurgeri de combustibil, însă nu există risc de explozie, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, accidentul s-a produs pe raza localităţii Loloiasca. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mersm iar autocisterna s-a răsturnat pe o parte, în afara şoselei, pe un câmp.

Şoferul cisternei, un cetăţean moldovean, a fost rănit, suferind un traumatism cranio-cerebral. El a fost transportat la spital.

La faţa locului este aşteptată o altă cisternă în care să fie transvazat combustibilul.

Poliţia anunţă că la locul accidentului circulaţia este complet blocată, autovehiculele fiind direcţionate pe o rută ocolitoare, prin localităţie Ceptura şi Fântânele.

Sursa : news.ro

Copilă de 12 ani, găsită fără suflare în pat, la câteva ore după ce părinții au sunat la Ambulanță: „Tremura toată și o ... Un tânăr din Arad s-a ales cu plantaţia de cătină făcută scrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x