Antena Căutare

Prahova: Trei angajati ai Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi sunt acuzati de... braconaj!

Ati auzit de povestea cu lupul paznic la oi? Trei angajati ai Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Prahova, adica secretarul si doi paznici de vanatoare sunt acuzati de. braconaj dupa ce politistii au gasit in masinile lor, dar si in incinta clubului, aproape 500 de kilograme de carne de mistret, dar si animale abia impuscate.

Unul dintre angajatii clubului de vanatoare a recunoscut in fata politistilor ca a impuscat 4 mistreti, chiar pe fondul de vanatoare pe care il gestioneaza. El, impreuna cu doi colegi.

In lada frigorifica a clubului, politistii au mai gasit inca 500 de kilograme de carne de mistret, pusa deja in pachete.

“Carnea a fost gasita atat la domiciliile suspectilor, cat si la clubul de vanatoare unde au fost efectuate perchezitiile”, a declarat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.

Politistii au gasit insa si alte animale vanate: un jder, iepuri, rate, fazani, o blana de caprioara, munitie si armament specific dar si mai multe trofee de caprior si pasari impaiate.

“Pentru mine ar fi o mare dezamagire, dar eu consider ca ii cunosc foarte bine, le cunosc si familiile foarte bine si nu cred ca ar fi putut sa faca o asemenea fapta”, este de parere Valeriu Bolgiu, directorul Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Prahova

Anchetatorii sustin ca membrii clubului de vanatoare ar fi participat frecvent la partide de vanatoare neautorizate, in perioada decembrie 2012 - februarie 2013. Cei trei au fost retinuti si urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE Mai multe laboratoare de cannabis, descoperite in sapte apartamente din Capitala. Traficantii erau studenti... Romania: O sosea si o statie de telescaun, inchise astazi din cauza viscolului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x