Antena Căutare

Prahova: Un autobuz cu 14 persoane la bord a lovit un autoturism parcat, după explozia unui pneu; două persoane care se aflau lângă maşină au fost rănite

Un autobuz cu 14 persoane la bord a lovit, marţi, un autoturism parcat, după explozia unui pneu, în localitatea Brebu, judeţul Prahova. Două persoane care se aflau lângă maşină – mamă şi fiu de 5 ani - au fost rănite.

Potrivit autorităţilor din Prahova, un accident rutier s-a produs, marţi, în Brebu.

”Pe fondul exploziei unei anvelope, autobuzul cursă specială cu 14 călători, ar fi acroşat un autoturism parcat, lânga care se aflau două persoane. Călătorii au coborat imediat după impact şi au fost preluaţi de alt vehicul”, a transmis IPJ Prahova.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Prahova au precizat că cele două persoane rănite sunt o femeie de 34 de ani şi fiul ei de 5 ani, ambii fiind transportaţi la UPU Câmpina.

Sursa : news.ro

Maşa Dinescu, soţia scriitorului Mircea Dinescu, apreciată traducătoare a dramaturgiei ruse, a murit la vârsta de 58 de ... Poliţiştii din Buzău au realizat cea mai mare captură de arme de vânătoare şi muniţie din ultimii 20 de ani; armele erau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x