Prăpăd în România! Patru drumuri naţionale sunt în continuare închise din cauza viscolului. Ce ne așteaptă în weekend, în toată țara

Iarna grea a pus stăpânire pe jumătate din țară! De noaptea trecută, de când au intrat în vigoare avertizările de vreme rea emise de meteorologi, a nins cu putere, iar vântul a viscolit zăpada depusă. Patru drumuri naţionale şi 15 drumuri judeţele sunt în continuare închise din cauza vremii, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Iarna grea a pus stăpânire pe jumătate din țară! De noaptea trecută, de când au intrat în vigoare avertizările de vreme rea emise de meteorologi, a nins cu putere, iar vântul a viscolit zăpada depusă. Patru drumuri naţionale şi 15 drumuri judeţele sunt în continuare închise din cauza vremii, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Ce ne așteaptă în zilele următoare?

Vineri, în vestul, nordul şi centrul ţării, înnorările vor persista şi vor cădea precipitaţii, mai ales sub formă de ploaie, ziua şi predominant ninsori noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade, informează ANM, citată de Mediafax.

Sâmbătă, calorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. Vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -9 şi 0 grade.

Duminică, cerul va fi noros şi va ninge la munte. Vântul va prezenta intensificări mai ales în a doua parte a zilei şi noaptea. Valorile termice vor marca o scădere uşoară, în special în masivele vestice.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri