Antena Căutare

Precizie stiintifica: Romania scapa de norul vulcanic azi, la ora 21

Ministerul Mediului a anuntat in urma cu putin timp (aproximativ ora 16:15, ora Romaniei) ca norul vulcanic venit din Islanda va parasi in totalitate teritoriul tarii noastre in aceasta seara, aproximativ la ora 21:00.

Actualizarea preciza a fost realizata de Ministerul Mediului impreuna cu Volcanic Ash Advisory (Centrul international de avertizare pentru aviatie, privind cenusa vulcanica), de la Londra.

Conform simularii modelului de dispersie a cenusii vulcanice si a modelelor atmosferice de prognoza rulate in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie, circulatia aerului in urmatoarele 24 de ore in stratul 0 - 2.000 m este din directia nord, nord-vest, scrie Hotnews.ro.

In acelasi timp, din analizele efectuate in cadrul Retelei Nationale de Monitorizare se constata ca nu s-au inregistrat depasiri ale valorilor limita pentru indicatorul PM10 (pulberi in suspensie cu un diametru mai mic de 10 microni) si pentru indicatorul dioxid de sulf.

Deva: Copii agresati la gradinita!... FOTO//Dezastrul din Islanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x