Antena Căutare

Predicțiile Babei Vanga pentru 2025. Este prima dată când clarvăzătoarea și Nostradamus prevăd același eveniment sumbru

Profețiile Babei Vanga continuă să fascineze, iar faptul că unele dintre ele par să se fi îndeplinit în 2024 alimentează speculațiile cu privire la validitatea altor predicții. În plus, este pentru prima dată când ea și Nostradamus prevăd același eveniment tulburător.

Este pentru prima dată când ea și Nostradamus prevăd același eveniment tulburător, în Europa | Capturi Youtube & Shutterstock

Baba Vanga, o clarvăzătoare din Bulgaria, este cunoscută pentru predicțiile sale care au surprins și intrigat oameni din întreaga lume. Născută în 1911 și decedată în 1996, Vanga a devenit celebră datorită abilității sale de a face profeții despre evenimente majore, care, în multe cazuri, s-au dovedit a fi adevărate. Deși multe dintre predicțiile ei sunt interpretate subiectiv și nu întotdeauna clare, unele au fost corelate cu evenimente importante din istoria recentă.

Ce predicții ale Babei Vanga s-au împlinit în acest an

Baba Vanga a lăsat în urmă o serie de predicții care au fost interpretate pentru anii viitori, inclusiv pentru 2024. Deși multe dintre ele sunt vagi și deschise interpretării, iată câteva dintre principalele previziuni atribuite ei pentru anul 2024:

Una dintre cele mai șocante predicții pentru 2024 sugerea că orbita Pământului va suferi o schimbare semnificativă. Dacă această profeție s-ar adeveri, consecințele ar fi catastrofale, deoarece chiar și o mică modificare a poziției Pământului față de Soare ar putea afecta grav clima și echilibrul ecologic. O astfel de schimbare ar putea provoca temperaturi extreme, modificări ale anotimpurilor și dezastre naturale severe. Deși, din punct de vedere științific, un astfel de eveniment este foarte puțin probabil, ideea rămâne una alarmantă.

Articolul continuă după reclamă

Baba Vanga a prezis un posibil accident nuclear major în jurul anului 2024, care ar putea afecta grav mediul și sănătatea populației. Deși nu este clar dacă această predicție se referă la un conflict militar sau la un accident la o centrală nucleară, temerile cu privire la utilizarea sau accidentele legate de tehnologia nucleară au crescut în ultimii ani, în special pe fondul tensiunilor geopolitice globale.

Un alt aspect interesant al predicțiilor Babei Vanga pentru 2024 implică un avans semnificativ în domeniul biotehnologiei. Ea a susținut că oamenii ar putea dezvolta tehnologii care să le permită să își prelungească viața sau chiar să își modifice genetic organismul pentru a preveni boli sau pentru a-și îmbunătăți capacitățile fizice. Aceasta ar putea include progrese în medicină și inginerie genetică, cum ar fi editarea genelor prin tehnologia CRISPR, care deja face valuri în știință.

Citește și: El este bărbatul supranumit și „Nostradamus al zilelor noastre”. Care sunt previziunile pe care le-a făcut și câte s-au adeverit

Astfel, la finalul anului trecut autorităţile sanitare din Statele Unite au autorizat două tratamente împotriva drepanocitozei, o boală genetică şi ereditară a sângelui. Unul dintre ele folosește în premieră „foarfeca moleculară” CRISPR.

„Aceste tratamente reprezintă un progres major în domeniul terapiei genice pentru pacienţii care suferă de anemie falciformă (drepanocitoză), o boală a sângelui rară şi invalidantă, care afectează aproximativ 100.000 de persoane în Statele Unite”, a declarat într-o conferinţă de presă Peter Marks, directorul Centrului de Evaluare şi Cercetare Biologică din cadrul Agenţiei americane pentru alimente şi medicamente (FDA), potrivit AFP, preluată de Agerpres.

O altă predicție notabilă pentru 2024 este ideea că oamenii vor găsi o modalitate de a controla în mod artificial clima. Deși pare desprinsă dintr-un scenariu SF, această predicție ar putea face referire la tehnologiile emergente de geoinginerie, care au fost propuse pentru a combate schimbările climatice. Aceste tehnologii ar putea include metode de răcire a planetei prin reflectarea unei părți din radiația solară sau prin captarea și stocarea dioxidului de carbon din atmosferă. Totuși, astfel de inițiative sunt încă în fază experimentală, iar efectele lor pe termen lung rămân necunoscute.

Profețiile Babei Vanga pentru 2025. Este pentru prima dată când clarvăzătoarea și Nostradamus prevăd același eveniment tulburător

Baba Vanga a făcut și câteva predicții cu privire la anii următori, inclusiv pentru 2025. Deși aceste profeții sunt greu de interpretat cu exactitate, de-a lungul timpului acestea au avut o acuratețe de peste 85%.

Potrivit profețiilor sale, omenirea ar trebui să se pregătească pentru „războaie crude” în 2025. În plus, este prima dată când clarvăzătoarea și Nostradamus prevăd același eveniment tulburărtor.

Deși pe cei doi îi despart secole, Nostradamus a murit în 1566, opiniile lor coincid în ceea ce previziunile pentru pentru anul viitor. Ambii cred că anarhia va izbucni la un moment dat în 2025, iar Europa se va afla în epicentru, relatează mirror.co.uk.

Nostradamus care își baza previziunile în stele a anunțat pentru 2025, acum 500 de ani, că „cei din țările Europei” vor fi implicați la un moment dat în „războaie crude”.

Și dacă acest lucru nu era de ajuns, Baba Vanga a declarat, de asemenea, că evenimentele din 2025 vor duce la o „apocalipsă globală”.

Citește și: Trei zodii norocoase până la finalul lunii octombrie. Ultimele zile aduc oportunități uluitoare pentru acești nativi

Aceasta ar putea include prăbușirea unor guverne, schimbarea regimurilor politice sau chiar apariția unor noi alianțe sau conflicte între națiunile europene. Tensiunile geopolitice actuale, precum criza energetică, conflictele regionale și nemulțumirile economice, ar putea juca un rol important în aceste schimbări.

De asemenea, printre alte profeții ale Babei Vanga pentru anul viitor se numără:

  • Colonizarea spațială - vna dintre cele mai fascinante predicții ale Babei Vanga pentru viitor se referă la călătoriile și colonizarea spațială. Ea a susținut că, până în 2025, umanitatea ar putea face pași semnificativi către colonizarea altor planete sau cel puțin explorarea intensificată a spațiului. În acest context, planurile agențiilor spațiale precum NASA și SpaceX de a trimite oameni pe Marte și de a extinde explorarea lunii par să se alinieze cu viziunile Babei Vanga.
  • Tehnologia de control al minții - conform viziunilor sale, aceste tehnologii ar putea fi folosite fie în scopuri benefice, fie în scopuri malefice. Deși acest scenariu poate părea science fiction, dezvoltarea inteligenței artificiale și a interfețelor creier-mașină avansează rapid.
  • Schimbări economice globale majore – Vanga a prezis, de asemenea, schimbări economice majore, care ar putea conduce la o reorganizare a puterilor globale. Unii interpretează acest lucru ca pe un indiciu al unor crize economice profunde sau al schimbării balanței puterii economice mondiale.
Cât costă un program de spălare a hainelor, de fapt. Detergentul, electricitatea şi apa consumate se adaugă la calcul... Câte calorii are o bere. Puțini români știau asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x