Antena Căutare

Predoiu, Blaga si Kovesi sustin ca nu au existat presiuni politice in cazul Vintu

Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, si ministrul Internelor, Vasile Blaga au refuzat sa comenteze cazul Sorin Ovidiu Vintu, arestat preventiv pentru favorizarea infractorului, spunand doar ca nu au existat presiuni in instrumentarea acestui caz.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca toate informatiile despre extradarea lui Nicolae Popa au fost facute publice si ca autoritatile romane au facut o noua cerere de extradare in 6 septembrie.

Intrebat de televiziuni despre aparitia interceptarilor din dosar in presa, procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, a spus ca nu doreste sa comenteze cazul, subliniind doar ca discutiile care au aparut in presa, intre Sorin Ovidiu Vintu si Nicolae Popa sunt pasaje din referetul cu propunerea de arestare preventiva.

Kovesi a adaugat ca nu au existat niciun fel de presiuni asupra procurorilor care instrumenteaza dosarul. La randul sau, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a spus ca nu au au existat presiuni politice, la fel cum nu exista in niciun caz.

Tot articolul, in Jurnalul National

CITESTE si...

Motivarea judecatorilor in cazul arestarii lui Vintu: Reprezinta un pericol public

Fetita de doi ani in coma, dupa ce a fost batuta de "dadaca"... Motivarea judecatorilor in cazul arestarii lui Vintu: Reprezinta un pericol public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x