Prefectul de Galaţi face apel la populaţie să poarte mască, avertizând că numărul paturilor libere în spitalele din judeţ este tot mai redus: În ATI, în Spitalul Judeţean, pot fi primiţi maxim 7 pacienţi, iar acum sunt 6

Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, face apel la populaţie să aibă încredere în măsurile dispuse de autorităţi şi nu în fake-news-uri ”promovate de unii care până acum au stat ascunşi iar acum vor să câştige capital”, atrăgând atenţia că numărul paturilor libere din spitalele din acest judeţ este tot mai redus.

Potrivit prefectului Gabriel Avrămescu, în spitalele din Galaţi, mai sunt disponibile la acest moment 43 de paturi pentru adulţi, incluzând spitalul din Tecuci, şi 8 pentru copii.

”Avem din ce în ce mai puţine paturi în spitale. Avem în acest moment, 43 de paturi libere pentru adulţi, aici incluzând şi municipiul Tecuci, şi 8 paturi pentru copii. În ATI, în Spitalul Judeţean, pot fi primiţi maxim 7 pacienţi, acum sunt 6. Facem apel catre toţi locuitorii Galaţiului la responsabilitate, să aibă încredere în măsurile dispuse de autorităţi, să poarte mască şi să nu se încreadă în fake news-urile lansate de unii care până acum au stat ascunşi şi au ieşit acum la lumină ca să câştige capital. E strict vorba de sănătate publică şi doar prin încrederea în autorităţi şi în măsurile dispuse vom reuşi să trecem peste această situaţie care ne încearcă”, a declarat pentru News.ro prefectul de Galaţi Gabriel Avrămescu.

În Galaţi sunt, conform ultimei raportări, 1071 de bolnavi de coronavirus de la debutul pandemiei dintr-un total de 10.400 de teste efectuate. 663 de gălăţeni s-au vindecat, însă 94 au decedat, cele mai multe decese înregistrându-se în rândul bătrânilor care proveneau din azilurile Sfântul Spiridon şi Sfântul Ilie din municipiu. Ultimul focar înregistrat la Galaţi este izbucnit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf.Apostol Andrei unde luni erau 38 de cadre medicale infectate şi mai mulţi pacienţi, al căror număr autorităţile nu l-au precizat clar până acum.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri