Antena Căutare

Pregătiri intense pentru vizita Papei Francisc în România! Ce se construiește special pentru el - Video

Se fac pregătiri intense pentru vizita Papei Francisc în România. În Harghita se lucrează de zor la decorul unic în care va fi aşteptat Suveranul Pontif la Şumuleu Ciuc.

Se fac pregătiri intense pentru vizita Papei Francisc în România. În Harghita se lucrează de zor la decorul unic în care va fi aşteptat Suveranul Pontif la Şumuleu Ciuc.

O poartă secuiască îl va întâmpina pe Papa Francisc pe drumul de acces către muntele Șumuleu, unde Suveranul Pontif se va întâlni cu credincioşii, pe 1 Iunie.

Pentru această poartă secuiască, de 4 metri și 30 de centimetri înălțime, voluntari de toate vârstele lucrează de zor în curtea unui meşter popular din satul Sub Cetate.

„Toată lumea este aşteptată cu drag în Ţinutul Secuiesc", este mesajul care va fi scris pe poartă printre ornamentele atent lucrate.

Structura va fi amplasată pe un suport de metal betonat, îngropat la patru metri în pământ.

Papa Francisc este aşteptat în România pe 31 mai şi va ajunge a doua zi la Şumuleu, cu un elicopter. Peste o sută de mii de oameni s-au înscris deja online pentru a participa la acest eveniment.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Ziua Europei 2019. Cum sărbătoresc românii de 9 mai... Vizita Papei Francisc în România schimbă mersul trenurilor. Ce anunță CFR Călători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x