Prejudiciu de 80.000 de lei la Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului Minvest Deva

Frauda de 80.000 de lei la Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului Minvest Deva. Una acoperita cu facturi de detergenti, haine, carne si fructe, dar si prezervative! Descoperirea a fost facuta recent de Curtea de Conturi, dupa decontarea unor bonuri fiscale

Banuiti de acest prejudiciu sunt trei angajati, care si-au dat saptamana trecuta demisia. Vorbim despre contabila sefa, auditorul, dar si casiera Companiei, cei care semnasera deconturile in acea perioada. Cei 80.000 de lei au fost delapidati in doar doua luni, ianuarie si februarie 2012, cel putin asa arata analiza de pana acum a Curtii de conturi.

Actuala conducere a Minvest intentioneaza sa depuna plangere impotriva celor trei angajati suspectati si posibil si impotriva fostului director. Acest lucru se va intampla, insa, dupa dupa finalizarea controlului si raportului Curtii de Conturi, care e acum in desfasurare. Ca sa ascunda delapidarea, cei trei suspecti ar fi folosit facturi pe care apar produse de uz casnic, detergenti, haine, fructe, carne, dar si prezervative de la diverse supermarketuri.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri