Antena Căutare

PREMIERA! O autostrada din Romania va fi inaugurata inainte de termen

Un tronson al autostrazii Timisoara-Lugoj va fi inaugurat cu sase luni inainte de termenul stabilit, aprilie 2013. Dupa amanarile repetate ale termenilor stabiliti in contracte, 9,5 kilometri din autostrada vor fi dati in folosinta in zilele urmatoare.

Autostrada Timisoara-Lugoj are o lungime totala de peste 32 de kilometri si cuprinde doua loturi: varianta ocolitoare Timisoara de 9,5 kilometri si Timisoara-Lugoj de 25,6 kilometri.

Varianta ocolitoare Timisoara va fi inaugurata peste cateva zile, cu sase luni inainte de termenul stabilit. Valoarea lotului I este de peste 210 milioane de lei, fara TVA, iar contributia Uniunii Europene este de peste 178 de milioane de lei, in timp de Guvernul Romaniei pune peste 31 de milioane de lei.

Mircea Badea si-a exprimat uimirea la auzul acestei stiri, in cadrul emisiunii "In Gura Presei".

"Intr-o alta viata vom avea autostrada intre Timisoara si Lugoj", a spus Badea. Cei 9,5 kilometri, care vor urma sa fie inaugurati, nu vor imbunatati cu nimic viata soferilor din Romania. Infuriat, Badea a declarat ca a facut cinci ore si jumatate de la Poiana Brasov pana la Bucuresti.

FOTO: Intact Images

Locatarii din Confort City, ale caror apartamente au fost distruse in incendiu, vor primi locuinte noi... Un barbat din Cluj-Napoca a fost condamnat la inchisoare dupa ce cainele sau a muscat un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x