Antena Căutare

Premierul Emil Boc a inaugurat 10 km din Autostrada Transilvania

Premierul Boc a inaugurat astazi inca 10 kilometri ai Autostrazii Transilvania, intre Turda si Campia Turzii, dupa un an de la deschiderea primilor 42 kilometri. Portiunea construita pana in prezent cu finantarea statului depaseste cu putin 10% din traseul total, la 6 ani de la lansarea proiectului.

"Astazi, la Campia Turzii, s-au dat in folosinta de 54 de kilometri din Autostrada Transilvania. Asa cum ne-am anagajat anul trecut si anul acesta lucrarile sunt finalizate la termen si kilometri de autostrada sunt dati in functiune. Anul acesta vom finaliza, pe langa cei 12 kilometri de aici de la Cluj, din tronsonul de 54, cei 20 de kilometri de la Bucuresti, de la Chitila la Voluntari in regim de autostrada, si cei 14 kilometri de la Sibiu, care fac parte din Coridorul IV. Anul acesta avem finalizati 46 de kilometri de autostrada"


















"Vom finaliza lucrarile intre Turda si Campia Turzii, pe o lungime de zece kilometri, astfel ca aceasta portiune din Autostrada Transilvania poate fi deschisa traficului rutier incepand cu luna noiembrie. Se va putea circula, astfel, de la Gilau la Campia Turzii pe tronsonul 2B, pe o distanta de 52 de kilometri. Bechtel ar putea continua, ulterior, lucrarile pe A3 in judetul Bihor, pe tronsonul 3C, intre Suplacu de Barcau si Bors"





Jurnalul.ro
Ion Iliescu a ajuns pe marele ecran... Un consilier la primaria sectorului 1 din Bucuresti a sfarsit intr-un grav accident de circulatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x