Antena Căutare

Premierul l-a demis din functie pe Cristian Sebastian Mihai, ultimul vicepresedinte ANRP

Premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a demis pe Cristian Sebastian Mihai din functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP). Decizia de eliberare din functie a fost semnata luni de seful Guvernului, informeaza Mediafax.

Cristian Sebastian Mihai este ultimul reprezentant al vechii conduceri a ANRP, schimbata dupa arestarea vicepresedintelui Remus Baciu.


Remus Baciu a fost arestat anul trecut pentru ca ar fi primit peste 400.000 de lei in schimbul urgentarii solutionarii anumitor dosare de despagubire a unor fosti proprietari de imobile nationalizate.

In motivarea deciziei de arestare a functionarului, Curtea de Apel Bucuresti noteaza ca acesta s-a folosit de institutiile statului in interese personal si ca gravitatea faptei pentru care este cercetat Baciu reiese si din calitatea sa de subsecretar de stat in cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, institutie publica aflata in subordinea Guvernului.

Aproape intreaga conducere a ANRP a demisionat la sfarsitul anului trecut dupa ce vicepresedintele Remus Baicu a fost arestat pentru acuzatia de trafic de influenta. Astfel, de la ANRP au demisionat presedintele Crinuta Nicoleta Dumitrean si vicepresedintele Catalin Teodorescu.

Postul de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor a fost preluat atunci de catre Dorina Danielescu, fost procuror-sef DIICOT.



foto: Intact Images

Mihail Boldea ramane in inchisoare... VIDEO! Un jandarm din Gorj a facut show dupa ce a fost prins baut la volan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x