Premierul Ludovic Orban insistă că anul şcolar nu va fi îngheţat: Nu am avut niciun moment în evaluare această posibilitate

Primul ministru Ludovic Orban reafirmă decizia autorităţilor conform căreia este exclusă posibilitatea îngheţării anului şcolar, el spunând că niciun moment nu a fost luată în considerare această ipoteză.

Premierul Ludovic Orban insistă că anul şcolar nu va fi îngheţat: Nu am avut niciun moment în evaluare această posibilitate

Ludovic Orban a afirmat, marţi seară, într-o intervenţie la TVR, că autorităţile române nu au avut niciun moment în evaluare ipoteza privind îngheţarea anului şcolar din cauza pandemiei generate de coronavirus.

”Cu siguranţă nu am avut niciun moment în evaluare această posibilitate de îngheţare a anului şcolar. Obiectivul nostru este să asigurăm toate condiţiile posibile astfel încât elevii, studenţii să încheie anul şcolar, să poată să dea toate examenele (...) în condiţiile care vor fi permise de contextul epidemiologic pentru că nu riscăm ca toţi copiii noştri să piardă un an şcolar”, a declarat Ludovic Orban.

Cursurile în învăţământul preuniverstar au fost suspendate în 11 martie.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri