Antena Căutare

S-a ferit de fiola ca necuratul de tamaie: Un preot dintr-o localitate vasluiana a fost prins beat la volan

L-a pus necuratul sa bea si sa se urce la volan. Un preot din Vaslui n-a scapat de politisti nici cu rugaciuni, nici cu injuraturi. Le-a incercat pe amandoua, cand a fost pus sa sufle in fiola. Dar fara efect. Unsul Domnului a facut un scandal monstru si pana la urma tot el i-a acuzat pe politisti ca l-au batut..

Aseara, la un control de rutina, preotul din Bahnari a cazut in plasa politistilor. S-a ferit insa de fiola ca necuratul de tamaie. Politistii l-au dus la spitalul de Urgenta Vaslui pentru probe biologice. Nici aici n-a fost chip de intelegere. Urmatoarea oprire a preotului a fost la sediul politiei, pentru declaratii.

L-au lasat in plata Domnului abia dupa ce i-au adus la cunostinta pacatele de cod penal. “S-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz de recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Loredana David, purtator de cuvant IPJ Vaslui

Si n-ar fi prima oara cand omul bisericii imbina alcoolul cu bataia. O spun chiar cei care se inchina in biserica la care slujeste preotul.

IMAGINI SOCANTE: Scandal cu bate, furci si drujbe la Vaslui. Un cioban, pe punctul de a fi transat... Institutul Cantacuzino nu mai produce vaccinul antitetanos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x