Antena Căutare

În timpul spovedaniei, un preot român a pus mâna pe telefon, fără nicio jenă față de enoriași sau Dumnezeu: „Poate era ceva urgent”

Un preot din Năvodari a fost filmat în timp ce folosea telefonul, fără nicio jenă, pe parcursul spovedaniei. Este vorba de preotul Andrei Salomia, parohul Bisericii „Bunavestire” din Năvodari.

În timpul spovedaniei, un preot român a pus mâna pe telefon, fără nicio jenă față de enoriași sau Dumnezeu: „Poate era ceva urgent” Galerie
Preot, filmat folosind telefonul în timpul spovedaniei

Chiar în timpul spovedaniei, preotul este surprins cum se uită relaxat în telefon, în timp ce enoriașul era „ocupat” cu ritualul.

Contactat de jurnaliștii de la ReplicaOnline, preotul a negat obișnuința cu privire la un asemenea obicei și a spus că „poate era ceva urgent”.

„Nu stau pe telefon in timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui să vă ocupați, care se întâmplă la noi în țară”, a spus preotul.

Acesta nu este la prima „abatere”, conform sursei citate. Atunci când nu poartă haine bisericești, preotul ridică blocuri și construiește vile. Odată chiar a depozitat în Biserică piesele de mobilier ce urmau să ajungă pe terasa deținută de fiul acestuia, în stațiunea Mamaia.

Tot în Mamaia (și Năvodari) sunt și investițiile turistice. "Sunt două vile cu câte 9 camere şi sunt ale mele. Sunt pensiuni și voi face turism. Nu e nici o ruşine că muncesc. Munca e o datorie sfântă”, a mai declarat, cu o altă ocazie, preotul Adrian Salomia.

În plin scandal al deşeurilor, 250 de tone de gunoaie au fost arse noaptea trecută ilegal la Medgidia... Medic din Timişoara, ridicat de procurori după ce ar fi luat mită 100 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x