Antena Căutare

Preot-profesor, azcuzat că a bătut un elev pentru că refuzat să se închine. Băiatul a ajuns acasă plin de sânge

Caz revoltător într-o localitate din Botoşani. Un copil de 11 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut de preotul care predă religie.

Caz revoltător într-o localitate din Botoşani. Un copil de 11 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut de preotul care predă religie. Elevul, care este penticostal, ar fi refuzat să se închine şi de aici a început conflictul, a povestit mama sa. Femeia spune că băiatul a ajuns acasă plin de sânge, cu urechea ruptă şi că mai bine de o jumătate de oră a fost inconştient.

Ea ar fi aflat ce s-a întâmplat la ora de religie de la ceilalţi colegi, care au asistat la momentele când copilul a fost lovit de către preot.

Speriată, mama a sunat la 112, iar o salvare l-a dus pe băiat la un spital din Botoşani. Poliţiştii fac anchetă în acest caz.

Simulare Evaluarea Națională 2019. Ministrul Ecaterina Andronescu, foc și pară după aflarea rezultatelor: „E un semnal d... A murit Tudor Caranfil! Celebrul critic de film și realizator TV s-a stins la vârsta de 88 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x