Antena Căutare

Presedintele CCR, Constantin Zegrean, a fost operat la sold

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a ajuns la spital, dupa ce a cazut pe gheata. In aceasta dimineata, a fost operat pentru montarea unei proteze la sold.

Interventia la care a fost supus presedintele curtii a fost pentru montare unei proteze la sold. Augustin Zegrean va fi externat la sfarsitul saptamanii, cel mai probabil sambata.

Presedintele CCR a cazut pe gheata in parcul Herestrau, luni, si a fost dus pentru investigatii la Spitalul Universitar. De aici, judecatorul a fost transferat la sectia de ortopedie a Spitalului Elias.

Aceste inforbatii au fost transmise de sotia sa, Eugenia Zegrean, presedintele CCR refuzand sa faca orice comentariu despre starea sa de sanatate.

Foto: Intact Images

O grenada a fost gasita in Parcul Tineretului din Capitala... UPDATE! A inceput batalia pentru parcarile rezidentiale. Un sofer cauta, in medie, zece minute un loc pentru a-si lasa m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x