Antena Căutare

Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a facut atac de cord dupa ce a aflat ca va fi arestat pentru 29 de zile

Presedintele Consiliului Judetean Arges a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Se pare ca dupa dupa aflarea sentintei, politicianul a suferit un un atac de cord. El a fost luat cu targa de medici si dus la Spitalul Judetean de Urgenta. Ordonanta de retinere pentru 24 de ore expirase joi seara, iar Constantin Nicolescu a fost, pentru putina vreme, un om liber.

UPDATE 22:45
"Da, a fost atac de cord, fara discutie. Clinic vorbind, se pare ca a fost si un mini accident cerebral, dar nu este documentat cum este documentata starea coronara. In momentul acesta s-au terminat investigatiile, are niste leziuni pe arterele coronare, (...) necesita operatie pe cord deschis, in cateva zile, (...) daca nu cumva se deterioreaza starea cardiaca",

UPDATE 22:07
Liderul PSD Adrian Nastase, a declarat, joi seara, ca partidul sau ar trebui sa reactioneze in legatura cu cazul Nicolescu, mentionand ca altfel formatiunea s-ar dovedi "de mamaliga" si precizand ca seful statului conduce, acum, un regim criminal.



UPDATE 21:49


Nicolescu a fost trimis cu o ambulanta, in jurul orei 20.20, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru investigatii suplimentare, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Arges, Gabriel Popa.

"Sotii Nicolescu au fost preluati de ambulantele noastre de la Tribunalul Arges dupa ce echipajele medicale le-au acordat primele ingrijiri si i-au stabilizat. Ambii au fost dusi la Spitalul Judetean din Pitesti, unde au fost supusi unor investigatii. Nu cunosc daca domnul Nicolescu figureaza in evidentele medicale cu antecedente in acest sens si nu stiu daca acesta a mai suferit o asemenea afectiune", a spus dr. Gabriel Popa.









Intr-un alt dosar, presedintele Consiliului Judetean e cercetat pentru ca ar fi accesat fonduri PHARE in valoare de peste 880.000 de euro, in baza unui document care nu exista in realitate. Bani erau destinati reabilitarii a patru scoli, iar lucrarile au fost realizate de o singura firma, care a incasat integral banii.

Pe timpul zilei procuroii au perchezitionat biroul si locuinta presedintelui Consiliului Judetean. Au cautat, se pare si documentele privind o sponsorizare facuta catre Arhiepiscopia Argesului.

Inalt Prea Sfintitul Calinic, arhiepiscopul Argesului, il acuza pe senatorul PDL Mircea Andrei ca s-ar afla in spatele anchetei.

Victor Ponta a criticat actiunea procurorilor, pe care i-a acuzat ca actioneaza la comanda politica. Constantin Nicolescu va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Gigi Becali a donat 3.000 de euro profesorului din Bacau ramas fara un brat... Esti workaholic? Afla simptomele izolarii in munca!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x