Antena Căutare

Președintele Poloniei a ajuns la locul tragediei de la clubul Colectiv

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a depus un buchet de trandafiri și a aprins o candelă la clubul Colectiv, unde a avut loc incendiul care s-a soldat cu 31 de morți și aproape 200 de răniți.

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a depus un buchet de trandafiri și a aprins o candelă la clubul Colectiv, unde a avut loc incendiul care s-a soldat cu 31 de morți și aproape 200 de răniți.

Președintele Poloniei efectuează o vizită în România, iar marţi, 3 noiembrie, acesta va fi primit de președintele Klaus Iohannis și de premierul Victor Ponta.

Miercuri, președintele Poloniei va prezida alături de președintele României reuniunea la nivel înalt a statelor din Europa centrală și de est, care va avea loc la Palatul Cotroceni.

La reuniune vor participa și secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, președinții Bulgariei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Slovaciei, Ungariei și președintele Camerei Deputaților a Republicii Cehe, Jan Hamacek.

Sursa: agerpres.ro

Citeşte şi:

Îți sfâșie inima! Declarația de iubire uluitoare a unui tânăr care și-a pierdut fosta iubita în incendiul din clubul Colectiv

Imagini nedifuzate de la tragedia din clubul Colectiv! E pur și simplu cutremurător

Mărturisiri şocante în faţa clubului Colectiv! "Ar trebui să ne fie ruşine, nouă tuturor şi guvernelor şi instituţiilor statului şi bisericilor"

Detaliul șocant care a ieșit la iveală la trei zile de la tragedia din Colectiv: Pe numele firmei de pirotehnie existau ... Coregrafie specială a fanilor dinamoviști pentru victimele din Colectiv: "Prea multă durere şi prea mult chin / Odi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x