Antena Căutare

Presedintele Pro Lex: "Vasile Blaga, una dintre reginele spagilor din vami. Banii ajungeau la PDL"

Presedintele Pro Lex, Vasile Lincu, a declarat ca Vasile Blaga ar fi implicat in cazul spagilor din vami. Lincu a mai declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca beneficiarul final al mitelor ar fi PDL, informeaza Antena3.

"Regina e beneficiarul final si acesta este format din mai multe persoane. Domnul Blaga poate fi una dintre aceste persoane"


"Vreau sa va spun trei persoane care va pot da dovezi: Sorin Blejnar, Eugeniu Petrescu si Vasile Marica, pentru ca directori din ANAF au coabitat cu cei de la PDL. Exista dovezi la Parchet cu toate aceste persoane. Domnul Petrescu decidea. Stiu sefi de vama pusi la indicatia domnului Petrescu. Domnul Vasile Blaga nu e strain de acest lucru. A intrat printr-o frauda in ANAF si l-a girat pe Eugeniu Petrescu", a mai spus Lincu.

Liderul Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor Pro Lex, Vasile Lincu a declarat, ieri, ca "Regina" vamilor nu este seful ANAF, Sorin Blejnar. "Regina nu este Blejnar", a spus Lincu. Liderul sindical a mai spus ca "Regina" ar fi facut parte dintr-un Guvern, in calitate de ministru. Numele lui va fi anuntat peste cateva ore, atunci cand liderul sindical va sustine o conferinta de presa.

Vasile Lincu a iesit la atac dupa ce, ieri, locuinta sa a fost perchezitionata. Lincu este cercetat alaturi de alti sidicalisti intr-un dosar de delapidare.

foto: Intact Images

Citeste si... Blaga - "Niciodata nu am fost implicat in actiuni ilegale"

Iasi: Tragedie la Facultatea de Electrotehnica. Un student a murit la ora de sport... Descinderi la Craiova: 9 persoane acuzate de falsificare de carduri, audiate la DIICOT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x