Antena Căutare

Veste neplăcută! Cartelele de metrou s-ar putea scumpi! La cât ar crește prețul unei călătorii

Prețul cartelelor de metrou ar putea crește după greva angajaților Metrorex, potrivit unui anunț ce a fost făcut, miercuri seară, de ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Prețul cartelelor de metrou ar putea crește după greva angajaților Metrorex, potrivit unui anunț ce a fost făcut, miercuri seară, de ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Potrivit ministrului, acceptarea majorărilor salariale cerute de sindicaliştii de la metrou ar duce la o creştere a preţului biletului la 4 lei, de la 2,5 lei pentru o călătorie.

Lucian Șova spune că „Aşa ceva nu poate fi acceptat” și i-a avertizat pe sindicalişti că fiecare oră care trece fără a fi semnat contractul colectiv de muncă înseamnă o scădere de un procent din majorările salariale convenite.

Ministrul îi acuză pe sindicalişti şi pe liderul sindical Ion Rădoi de şantaj și susține că creșterea de 42% solicitată de angajați este ilegală. El spune că miza reală a conflictului de muncă este contractul de exploatare a spaţiilor comerciale de la metrou de către sindicate, contract care a expirat.

Trenurile de metrou nu vor circula joi dimineaţa, în intervalul orar 4:00 – 6:00, în urma declanşării unei greve de avertisment de către Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM).

Un fost şofer de TIR român s-a angajat ca asistent medical într-un spital din Suedia, pe baza unei diplome false! ”N-am ... Un profesor este acuzat că a dat un elev cu capul de perete! Părinții refuză să își mai trimită copiii la ore: „A venit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x