Antena Căutare

Prețul gazelor scade, începând de astăzi! Câți bani vor economisi consumatorii casnici

Prețul gazelor naturale scade, începând de luni, 1 iulie, cu 5% pentru toţi consumatorii în regim reglementat, după cum a anunțat Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie.

Prețul gazelor naturale scade, începând de luni, 1 iulie, cu 5% pentru toţi consumatorii în regim reglementat, după cum a anunțat Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie.

„Comitetul de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE a aprobat, în şedinţa de luni, 24 iunie 2019, preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la clienţii casnici, valabile începând cu data de 1 iulie 2019. Astfel, preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale pentru un număr de peste trei milioane clienţi casnici cu un consum anual mai mic de 280 MWh, calculate în conformitate cu prevederile metodologiilor în vigoare, vor înregistra o scădere de peste 5% pentru întreaga piaţă de furnizare reglementată”, a anunţat ANRE printr-un comunicat.

Gazele naturale se ieftinesc datorită faptului că au scăzut prețurile celor doi mari furnizori de pe piaţa reglementată a gazelor naturale.

Astfel, preţul gazelor cumpărate de la E.ON Gaz Furnizare România scade cu 3,71%, iar cel al Engie România va fi mai mic cu 7,89%.

Reparaţii la Podul Grant. Circulaţia pe sensul Turda - Crângaşi este închisă de astăzi. Iată rutele alternative... Bacalaureat 2019 începe azi! Ce se întâmplă dacă un elev e eliminat la BAC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x