Antena Căutare

Voucherele de vacanță stârnesc revolta bugetarilor. Decizia hotelierilor cu privire la tichetele din 2019

Voucherele de vacanță oferite de instituțiile de stat angajaților din România au fost mană cerească pentru hotelierii din zonele turistice ale țării noastre, în special pentru cei de pe litoral. 2019 pare să vină cu schimbări majore atunci când vine vorbe de achiziționarea unui pachet de vacanță cu ajutorul tichetelor.

Voucherele de vacanță oferite de instituțiile de stat angajaților din România au fost mană cerească pentru hotelierii din zonele turistice ale țării noastre, în special pentru cei de pe litoral.

2019 pare să vină cu schimbări majore atunci când vine vorbe de achiziționarea unui pachet de vacanță cu ajutorul tichetelor.

Astfel, hotelierii de pe litoral au majorat cu mult prețurile, mai ales dacă rezervarea nu este făcută cu mult timp înainte de sezon.

Agențiile de turism sustin că tarifele vor crește și cu 30% față de anul trecut, în special în stațiunea Mamaia, aceasta fiind cea mai cautată de românii care merg pe litoralul românesc. Iar pentru că tichetele de vacanță oferite de angajatori pot fi folosite doar în țara noastră, bugetarii sunt revoltați de creșterile de prețuri, despre care spun că sunt nejustificate.

Video. Cum se sparge un ATM în România. Filmulețul a devenit viral, iar autorii au fost prinși!... A uitat o țigară aprinsă și asta i-a adus moartea. Un bărbat din Arad a murit ars de viu în propria locuință...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x