Antena Căutare

Anunțul care-i vizează pe toți românii! Facturile tuturor cetățenilor sunt în centrul atenției

Am scăpat de grija scumpirilor la gaze şi electricitate. Cel puţin până în 2022, preţurile rămân plafonate. Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Domeniul Energiei a anunţat astăzi şi alte măsuri.

Am scăpat de grija scumpirilor la gaze şi electricitate. Cel puţin până în 2022, preţurile rămân plafonate. Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Domeniul Energiei a anunţat astăzi şi alte măsuri.

De departe cea mai importantă măsură este cea legată de preţuri. Până în 2022 preţurile la curent şi gaze pentru consumatorii casnici care sunt în continuare sub contract cu furnizorul reglementat rămân plafonate. ANRE vine şi cu nişte măsuri concrete ca să facă puţină ordine pe piaţă după ce deschiderea acestei pieţe spre una concurenţială s-a dovedit uneori plină de capcane pentru noi, consumatorii. De exemplu, va pune la dispoziţie un comparator de preţuri.

Aşa că indiferent cât de tentante ar suna ofertele primite pe mail sau la telefon, puteţi verifica imediat cât va ajunge factura la curent sau la gaz dacă treceţi la distribuitorul respectiv. De asemenea, o măsură utilă pentru consumatori este transparenţa în privinţa informaţiilor. Aşa că dacă aţi decis să treceţi pe piaţa concurenţială la un alt furnizor, dar nu sunteţi mulţumiţi, chiar acest furnizor este obligat să vă spună care este furnizorul dumneavoastră reglementat şi să vă faciliteze chiar încheierea unui contract cu acesta.

Imaginile morții în România! Un bărbat își pierde viața sub privirile îngrozite ale șoferilor aflați pe stradă!... Amenințări cu o armă de distrugere în masă la Aeroportul Otopeni și la Gara de Nord! Brigada Antiteroristă a SRI, în ale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x