Antena Căutare

Prietenii lui Răzvan Ciobanu, vinovați de moartea creatorului de modă?! O prietenă a rupt tăcerea: ”Au preferat să spună că nu pot interveni!”

Diana, prietena lui Răzvan Ciobanu, a acceptat să vorbească despre creatorul de modă și a dezvăluit, în cadrul unui interviu la Antena Stars, că prietenii acestuia au refuzat să-l ajute. 

Diana, prietena lui Răzvan Ciobanu, a acceptat să vorbească despre creatorul de modă și a dezvăluit, în cadrul unui interviu la Antena Stars, că prietenii acestuia au refuzat să-l ajute.

Medicul care l-a operat pe Răzvan Ciobanu rupe tăcerea! „I-am făcut testele pentru droguri”

”Știam, cumva, nu mi-a zis cu subiect și predicat << eu iau o substanță sau nu>>, dar mai povestea <<aseară nu am fost OK, nu mai știam ce vorbeam.>> Cumva era clar, niciunul dintre prietenii lui nu a făcut nimic pentru el. Toată lumea a preferat să spună că nu poate interveni și l-a lăsat așa. Ca și temperament, el era un bărbat blând. Nu am auzit nicio problemă cu părinții. Mă gândeam că nu mai avea emisiunea, apoi s-a despărțit de iubitul lui, care îl susținea financiar. Nu-mi reproșez nimic pentru că nu-i spuneam nu. Îi dădeam 200-300 de euro sau chiar două-trei sute de lei, ca să aibe pe weekend. A trăit așa cum și-a dorit până în ultima clipă. ”, a declarat ea conform sursei citate.

Ultimul interviu cu Răzvan Ciobanu. Și-a prevestit designerul moartea? „Îmi trebuie şi mie vreo 10.000 de euro, am un impas financiar”

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac

Mesajul marelui câștigător la Loto 6/49 : ”Cine face ca mine, ca mine să păţească!”... Cel puţin o mie de români şi-au luat permisul cu acte false, fără să treacă pe la medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x