Antena Căutare

Programul ”Prima Casă” va fi desființat! Ce trebuie să facă românii pentru a-și permite să-și cumpere o locuință prin credit!

Românii ar trebui să îşi ia două-trei locuri de muncă pentru a-şi permite să îşi cumpere o locuinţă prin credit. Afirmaţia aparţine consilierului guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu.

Românii ar trebui să îşi ia două-trei locuri de muncă pentru a-şi permite să îşi cumpere o locuinţă prin credit. Afirmaţia aparţine consilierului guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. Răspunsul a venit după ce un reporter Observator l-a întrebat pe acesta ce soluţii mai au cei cu venituri mici să îşi cumpere o casă după 2021, când se va renunţa la programul Prima Casă.

”Să tragă - cine vrea un credit pentru salarii mai mari- pentru mai multe posturi. În viața occidentală acest fapt este la ordinea zilei. Oamenii își iau câte două, trei servicii.”, a declarat Adrian Vasilescu, consilierul guvernului BNR.

În momentul de față în India sunt zeci de mii de tineri, dacă nu sute de mii care într-un sătuc de nu știu unde din India, acasă, cu un calculator, lucrează pentru mari firme americane. Foarte multe din aceste servicii le poți face acasă, dacă ai un calculator, un creier care să te ajute.

Codul muncii 2018. Câte zile libere au românii în minivacanța de 1 Decembrie... Anunțul momentului! Românii vor putea merge cu trenul de la Gara de Nord până la Aeroportul Otopeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x