Gheorghe Dincă a vorbit cu jurnaliștii! Ce a vrut să transmită, imediat după anunțul șoc al procurorilor?

Gheorghe Dincă a vorbit pentru prima oară în fața jurnaliștilor.

„Totul este în regulă” a declarat Gheorghe Dincă, după ce procurorii DIICOT au anunțat că au finalizat ancheta. Dosarul lui Dincă va fi trimis în judecată săptămâna viitoare, la Tribunalul olt, nemaifiind acum nevoie decât de semnătura procurorului general.

Mandatul de arestare preventivă a lui Gheorghe Dincă expiră pe 22 ianuarie și dacă, până atunci, dosarul nu ar fi trimis în judecată, suspectul ar putea fi pus în libertate.

Gheorghe Dincă, disperat

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop a dezvăluit că Gheorghe Dincă a mâncat un bilețel pe care avea trecute numele și numerele de telefon ale complicilor săi.

„Vă spun o chestie absolut siderantă. Dincă a mărturisit că cel mai important lucru care ar fi putut să arunce în aer dosarul și pe el se afla pe un bilețel cu niște numere de telefon și niște note care arătau complicii lui și șefii lui”, a declarat Tonel Pop.

Unde a găsit Dincă biletul incriminator, la trei luni după ce a fost reținut de polițiști, puteți citi aici:

Odios! Ce a putut să facă Gheorghe Dincă în închisoare, chiar sub nasul polițiștilor: „A spus că a dus o spaimă îngrozitoare”

Sursa video: Antena 3

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri