Antena Căutare

Prima plangere penala impotriva lui Cristian Sima a fost depusa de Monica Nistorescu

Prima plangere penala impotriva brokerului Cristian Sima a fost depusa de fosta sotie a jurnalistului Cornel Nistorescu, Monica Nistorescu. Aceasta il acuza pe fostul sef al Bursei de la Sibiu (Sibex) de inselaciune.

Monica Nistorescu spune ca ar fi transferat 100.000 de dolari in conturile lui Sima pentru a fi investiti, iar banii care au disparut odata cu brokerul.

"Eu i-am transferat in Elvetia banii mei, urmand ca ulterior sa devin investitor cu acte in regula, lucru care nu s-a mai intamplat. El (Cristian Sima - n.r.) a disparut. I-am facut plangere penala, pentru ca i-am dat echivalentul a 100.000 de dolari, 360.000 de lei intr-un cont personal al lui", a declarat Monica Nistorescu.

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a declarat ca are un contract care il acopera 100% pentru pierderile clientilor, iar acestia nu ar avea nicio sansa daca l-ar actiona in instanta.

Printre clientii pagubiti de Sima se regaseste si fostul ministrul al Finantelor Daniel Daianu, alaturi de alte VIP-uri.

Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a recunoscut, intr-o scrisoare trimisa unui ziarist, ca a pierdut banii clientilor.

Muncitorii de pe santierul autostrazii Arad-Nadlac, in greva. Nu si-au mai primit salariile de patru luni... Patru sute de bebelusi sunt abandonati in maternitati, in fiecare an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x