Antena Căutare

De ce a sărit de pe șine metroul de la Depoul Berceni! Directorul Metrorex a explicat totul: ”S-ar putea să fie o manevră greșită”

Dumitru Șodolescu, directorul general al Metrorex, a explicat că, sâmbătă, un tren metrou s-a lovit de un parapete, în depoul Berceni, din cauza condițiilor meteorologice.

Dumitru Șodolescu, directorul general al Metrorex, a explicat că, sâmbătă, un tren metrou s-a lovit de un parapete, în depoul Berceni, din cauza condițiilor meteorologice.

„Este destul de prematur să vă spun ce s-a întâmplat. Nu l-am putut gara, din cauza condițiilor meteo. Trebuia garat afaraă. (...) Nu l-am putut gara afară din cauza gheței. Acum este în zona vestiarelor. Am difuzat toate informațiile și se desfășoară operațiunile. (...) S-ar putera să fie o manevră greșită. (...) Mecanicul prezenta o contuzie și preventiv a fost dus la Baltasar. (...) ISU a ajuns foarte repede și s-a ajuns la concluzia să fie transport la spital. Nu știu (cât experiență are mecanicul de locomotivă - n.red.), dar toți mecanicii de locomotivă sunt cu experiență. Nu știu (cât le va relua să repună trenul în circulație - n.red.). Circulația este normală”, a afirmat Dumitru Șodolescu, directorul general al Metrorex, sâmbătă, într-o intervenție la Antena 3.

Incident teribil la metrou, în București! Două vagoane au sărit de pe șine și au rămas suspendate

Reamintim că o garnitură de metrou care gara la capăt de linie la depoul Berceni a rupt parapetul de protecţie, sâmbătă, iar două vagoane au sărit de pe şine, fiind suspendat la circa doi metri înălţime faţă de terasament. Vatmanul a suferit o contuzie.

Reacția Metrorex după ce un metrou a ieșit de pe șine și a rămas suspendat: ”A fost demarată o anchetă!”... Imagini șocante în Ploiești. Un autobuz a circulat zeci de metri fără șofer. Bărbatul a alergat disperat să îl oprescă, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x