Antena Căutare

Prima reacție a tatălui Cristian Șuțu, după ce imaginile din spitalul în care este internat fiul său și revolta sa au devenit virale: „Ce năsuc dulce are Amza! Îl pupăm virtual (fără bacterii, viruși și alți crocobauri)!”

La o zi după ce ce imaginile din spitalul în care este internat fiul său și revolta sa au devenit virale în mediul virtual, iar cazul a ajuns chiar în atenția lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, fotograful Cristian Șuțu s-a arătat impresionat de valul de solidaritate din partea românilor și a publicat pe Facebook o imagine cu Amza, bebelușul său de numai câteva zile, asigurându-și prietenii că fiul său este bine.

La o zi după ce ce imaginile din spitalul în care este internat fiul său și revolta sa au devenit virale în mediul virtual, iar cazul a ajuns chiar în atenția lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, fotograful Cristian Șuțu s-a arătat impresionat de valul de solidaritate din partea românilor și a publicat pe Facebook o imagine cu Amza, bebelușul său de numai câteva zile, asigurându-și prietenii că fiul său este bine.

„Amza e bine.Vă mulțumesc pentru reacții”, au fost cuvintele jurnalistului. „Ce năsuc dulce are Amza! Îl pupăm virtual (fără bacterii, viruși și alți crocobauri)!”, i-au răspuns și internauții.

Numai părinte să nu fii și să te afli în imposibilitatea de a-ți ajuta copilul de numai câteva luni, internat într-un spital din România. Vă reamintim că de curând, fotograful Cristian Șuțu a trecut prin momente cumplite şi, plin de revolta, a scris pe propiul blog experienţa prin care a trecut. Au urmat sute de mii de încurajări, comentarii și distribuiri ale mesajului. Din fericire, micuțul Amza este în afara oricărui pericol și așteaptă să se întoarcă acasă de la spital.

Reacţia sa vine în contextul în care ministrul justiţiei a anunţat un proiect care prevede acordarea de despăgubiri deţinuţilor care au stat în condiţii necorespunzătoare

"La ora la care încerc să mă calmez scriind aceste rînduri, copilul meu este într-o intervenţie chirurgicală. La un spital din Bucureşti. Stau pe un trotuar din parcare şi aştept. Aş fi intrat şi eu în spital, vă daţi seama, să stau lipit de uşa pe care va ieşi medicul. Cu veşti. Dar nu se poate. Spitalul este în carantină, astfel că doar mama copilului are voie. Te supui. Şi aştepţi. Secundele au alt ritm.

Ce pot să fac? Mă uit la asistenta de la trierea pacienţilor. Cum dă ea halate de teoretic unică folosinţă celor care urcă în spital. Sunt de la ora 8 dimineaţă aici, acum e 13.30, şi nu am văzut nici un halat scos din ţiplă. Toate sunt refolosite. Apoi văd cum alţi taţi sunt totuşi lăsaţi să intre şi mă întreb cît costă oare tariful anti-carantină cu halate refolosite. O întreb şi pe asistenta de la triere. Îmi răspunde că nu mai pup sus.

Între timp, mi-am făcut de lucru mergînd pînă acasă să aduc laptele praf. Şi biberonul. Şi încălzitorul. O altă asistentă ne spusese că e sîmbătă şi că e complicat de scos din depozitul spitalului laptele praf necesar. “Mai bine aduceţi dvs…”. Ruxandra mi-a zis să aduc şi celelalte lucruri necesare. În special şerveţele dezinfectante. Pentru că asistentele de pe salon curăţă pătuţul cu unele demachiante… Am adus de toate. Căci nu poţi bănui ce nu mai are statul orizontal. I-am adus şi ceva de mîncare pentru că spitalul nu oferă hrană mamelor care nu au adus de acasă farfurie, furculiţă şi cuţit.

Să vă mai spun? Cearceaful de pe pat e plin de pete, deşi tocmai a fost pus. În sertar sunt nişte bacterii de ţi se opreşte respiraţia. La baie nu e hîrtie igienică. În salon nu e săpun pentru copii. Nu sunt aleze, nu sunt scutece. Există un singur frigider, pe hol şi ăla e ticsit cu mîncarea pacienţilor. Biberoanele se pot steriliza doar la bucătărie, dar numai dacă ai fost previzibil şi ţi-ai adus propriul detergent şi burete…Incredibil, nu?

Încerc să mă calmez, repet, scriind aceste rînduri. Sunteţi nişte criminali, nenorociţilor! Iar locul vostru e la puşcărie. Nu în Brazilia, nu în guvern. Cum ziceai tu, Tudorele? Că infractorii care nu au condiţii în puşcării să fie despăgubiţi?", a scris bloggerul, revoltat.

O nouă tragedie pe șosea! O tânără de 32 de ani s-a stins din viață în urma unui accident teribil ... VIDEO! Au apărut primele imagini în care se poate vedea exact momentul în care maşina fără șofer loveşte mortal o persoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x