Antena Căutare

Prima sesiune a examenului de bacalaureat continuă până vineri! Ce trebuie să știe elevii

Prima sesiune a examenului de bacalaureat continuă joi și vineri cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Prima sesiune a examenului de bacalaureat continuă joi și vineri cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Pe 9, 12 și 13 iunie va avea loc evaluarea competențelor digitale, iar pe 14 — 16 iunie, evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Prima probă scrisă la Limba și literatura română va fi susținută pe 26 iunie.

Pe 27 iunie este programată proba scrisă la Limba și literatura maternă.

Așa ai luat BAC-ul, Dani? Cum se pregătea prezentatorul nostru pentru examenul maturității: "N-am mai făcut asta din a XII-a. Trebuie să mă coordonez cu creierul"

În data de 28 iunie va avea loc proba obligatorie a profilului iar pe 30 iunie, proba la alegere a profilului și specializării, arată Agerpres.

Pe 5 iulie, până la ora 16,00, vor fi afișate rezultatele și depuse contestațiile între orele 16,00 și 20,00.

Între 6 și 9 iulie vor fi rezolvate contestațiile, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 10 iulie.

Citește și:

Râzi cu lacrimi! Bacalaureat pe înțelesul tuturor: "Luceafărul - Relațiile la distanță pur și simplu nu fucționează. Începeți cu asta"

A început BAC-ul... cu dreptul, pentru unii dintre elevi: "Am luat experimentat, evident. M-a certat doamna profesoară că am pantaloni scurți. Eu am plecat de ieri de acasă, uitasem că dau astăzi examenul"

Berbecii au posibilitatea să ia decizii importante în privinţa relaţiilor, astăzi. Horoscopul zilei 08 iunie 2017... Cod galben de averse torențiale și vijelii! Zeci de județe din România vor fi afectate, în unele locuri va cădea grindin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x