Antena Căutare

Prima Zi de Școală 10 septembrie 2018 în România. Google are un Doodle special

Prima Zi de Școala 10 septembrie 2018 în România. Google are un Doodle special. În Romania, anul preuniversitar 2018 - 2019 începe luni, 10 septembrie

Prima Zi de Școală 10 septembrie 2018 în România. Google are un Doodle special Galerie
Prima zi de școală | google.com

Cu ocazia începerii noului an școlar, te invităm să descoperi noul Google Doodle care îți va însenina ziua. Google folosește aceste doodles ocazional, pentru a surprinde diverse schimbări care apar la nivel național sau internațional și pentru a celebra diverse sărbători sau aniversări.

Cum a început totul

Ideea de doodle a apărut chiar înainte ca această mare companie să devină faimoasă. Fondatori Sergey și Larry au dorit să anunțe lumea printr-un doodle că sunt plecați la festivalul Burning Man în deșertul Nevada. Așa că cei doi au găsit un mod amuzant de a face asta, desenând un omuleț pe cel de-al doilea “o” pe care l-au și animat. După acest succes, doi ani mai târziu, în anul 2000, fondatorii i-au cerut webmasterului Dennis Hwang să facă un doodle pentru a sărbători Ziua Bastiliei.

Astfel, Google a început să facă doodle-uri, creând peste 2000 de astfel de desene pentru paginile de pornire Google din întreaga lume. În spatele fiecărui doodle există o întreagă echipă de graficieni. Cu toate aceste, echipa responsabilă este dornică de a primi noi idei de la utilizatorii Google. Poți trimite și tu idei pentru viitoare doodle-uri la adresa [email protected].

Doodle-ul de astăzi, 10 septembrie, reprezintă o carte și 5 agende, cu fețe, mâini și picioare, având figuri foarte vesele. Pe jos se află decupate literele ce formează cuvântul Google. Arată-i și copilului tău noul doodle de la Google ca să plece la școală cu un vibe pozitiv, așteptând cu nerăbdare întâlnirea cu colegii și profesorii săi.

Sursă foto: google.com

Urmează două cutremure devastatoare?! Profeția teribilă ce-ți dă fiori: ”Se vor face simțite!”... Carmen Iohannis e, din nou, doamna dirigintă! Cum s-a afișat soția președintelui la școală: Toți ochii au fost pe ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x