Antena Căutare

Primăria Capitalei anunţă că au fost peste un milion de vizitatori la Târgul de Crăciun Bucureşti 2019

Peste un milion de vizitatori au fost prezenţi la cea de-a 13-a ediţie a Târgului de Crăciun Bucureşti, potrivit unui anunţ al Primăriei Capitalei.

Evenimentul a avut loc, între 28 noiembrie – 26 decembrie 2019, în Piaţa Constituţiei.

”Artiştii îndrăgiţi şi trupele consacrate, muzica pentru toate gusturile, oferta diversificată şi de calitate a produselor expuse în cele 133 de căsuţe din lemn, decorate festiv, patinoarul, Casa Moşului şi caruselul pentru copiii, bradul înalt de 30 de metri, mâncarea gătită şi dulciurile de casă din diferite zone ale ţării, i-au adus pe oaspeţii târgului mai aproape de magia sărbătorilor de iarnă. Cele 29 de zile de târg au pus, din nou, Capitala României, pe harta turistică a lumii, printre oaspeţii Târgului de Crăciun Bucureşti 2019 înregistrându-se un număr ridicat de vizitatori străini, nu doar din Europa, dar şi din Asia şi Orientul Mijlociu”, a transmis, vineri, Primăria Capitalei.

Potrivit sursei citate, campania umanitară a Târgului de Crăciun Bucureşti – ”Dăruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun!” - şi-a atins scopul şi anul acesta, cu sprijinul unui număr impresionant de vizitatori care au oferit cărţi şi jucării pentru copiii nevoiaşi, al trupei VUNK – care a sustinut un concert precum şi al Asociaţiei Sfântul Arhidiacon Ştefan Ghencea - care a distribuit cadourile copiilor din programele pe care le derulează: „Prevenirea abandonului şcolar” şi cel al „Cantinei Sociale Ghencea”.

70 kg de jucarii de pluş, 10 saci de cărţi şi 12 saci de jucării au mers anul acesta către copii defavorizaţi.

Sursa : news.ro

Mărturia cutremurătoare a unei femei rănite în accidentul lui Daniel Chițoiu! „Poliția va ști totul!”... A primit cadou rinichii de care avea nevoie în prima zi de Crăciun! Operaţia a fost o premieră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x