Antena Căutare

Primăria Capitalei reduce la jumătate costul aparatelor dentare. Iată care sunt condițiile

Mai bine de 15 clinici private din Bucureşti au intrat în lupta pentru un zâmbet perfect. Un program iniţiat de Primăria Capitalei care reduce la jumătate costul aparatelor dentare. Este, de fapt, o modalitate de prevenire a problemelor de mai târziu. Multe dintre afecţiuni pornesc încă din copilărie, chiar de la dinţii strâmbi.

Copilul poate beneficia de acest program dacă locuieşte în Capitală. Printre documentele necesare se numără certificatul de naştere sau buletinul şi o adeverinţă de la medicul stomatolog din care să rezulte faptul că cel mic poate purta aparatul dentar.

Şi, în general, de igiena orală. Stomatologii recomandă ca primele vizite la stomatolog să se facă de la trei ani, iar odată cu vârsta de 7 ani, atunci când apar primii dinţi permanenţi, controlul să devină o obişnuinţă.

Programul, început de doi ani, va continua până la finalul lui 2020. Deja 600 de copii au beneficiat de aparat dentar. În total însă, sunt 20 de mii de beneficiari.

Tânăr nevăzător, umilit de controlorul de tren: "S-a impus brusc prin forță fizică spunându-mi, într-un mod foarte ... Accident șocant, în Vaslui. A fost activat Planul Roșu de Intervenție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x