Antena Căutare

Primaria Capitalei va achizitiona toalete cu GPS in valoare de 80 de milioane de lei

Primaria Capitalei va achizitiona toalete publice dotate cu GPS, care se vor dezinfecta singure dupa fiecare utilizare cu un jet de apa sub presiune, vor avea odorizant, distribuitor de hartie igienica si usi cu deschidere si inchidere automata. Valoarea achizitiei se ridica la 80 de milioane de lei.

Primaria Capitalei a incheiat un contrat pe patru ani cu firma Comex Rom SRL, de la care va inchiria aproape 400 de toalete automate, racordabile la sistemul de canalizare si electricitate, si intre 700 si 3.000 de toalete ecologice mobile.

Noile toalete, care vor fi amplasate in toata Capitala, vor fi dotate cu sistem GPS, care va transmite permanent starea de functionare. De asemenea, vor avea un sistem de semnalizare electronica anti-vandalism. Astfel, usa toaletei se va deschide automat, daca in cabina vor intra mai mult de doua persoane sau daca cineva va sta pe WC mai mult de trei minute.

Doua sectii Oltchim, redeschise. Peste 1.000 de angajati isi reiau activitatea... Muncitorii de pe santierul autostrazii Arad-Nadlac, in greva. Nu si-au mai primit salariile de patru luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x