Antena Căutare

Primaria Capitalei va acorda subventii la caldura pentru toti bucurestenii si in aceasta iarna

Primaria Capitalei a anuntat, joi, ca toti bucurestenii vor beneficia de subventie pentru plata energiei termice la iarna. Pentru aceasta, a fost alocat un buget de 590 de milioane de lei.

"Primaria Municipiului Bucuresti acorda, si anul acesta, subventia pentru plata energiei termice catre RADET. Astfel, pentru plata subventiei pentru energia termica, Primaria Capitalei are prevazuta in buget, pentru anul 2012, suma de 590 de milioane de lei", se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Astfel, bugetul de anul acesta va fi cu 30 de milioane mai mare decat cel din 2011.

Subventia reprezinta diferenta dintre costul de productie a gigacaloriei, 328 de lei, si pretul care ajunge la bucuresteni - 169,88 lei, precizeaza municipalitatea.

Toate acestea dupa ce primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, ca nu mai poate face fata cu subventia si a cerut o lista de la ANAF cu veniturile bucurestenilor, astfel incat cei cu venituri peste 2.500 de lei pe cap de familie sa plateasca 328 de lei gigacaloria.

FOTO: Intact Images

Groapa de gunoi de la Glina e in centrul unui scandal mafiot din Italia... Dan Diaconescu nu se lasa! Sustine, in continuare, ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x