Primăria Craiova suspendă toate activităţile culturale ale instituţiilor din subordine până în 22 martie

Primăria Craiova a anunţat, marţi, că a decis suspendarea tuturor activităţilor culturale ale instituţiilor din subordine până în 22 martie, fiind afectate, printre altele, Opera Română Craiova, Filarmonica Oltenia sau Casa de Cultură. Măsura a fost luată pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Primăria Craiova a transmis, printr-un comunicat de presă, că marţi a avut loc o şedinţă a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Craiova, fiind luate măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Astfel, a fost decisă amânarea sau anularea tuturor activităţilor culturale la nivelul tuturor instituţiilor de cultură din subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Toate spectacolele şi evenimentele organizate de Opera Română Craiova, Filarmonica Oltenia Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tănase Craiova, Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri Craiova şi Casa de Cultură Traian Demetrescu Craiova sunt suspendate până în 22 martie. De asemenea, a fost suspendată activitatea în cele nouă creşe coordonate prin Serviciul Public de Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din Municipiul Craiova, până în 22 martie.

“Primăria Craiova asigură toţi cetăţenii municipiului că este în permanentă legătură cu autorităţile ce gestionează la nivel naţional şi judeţean această situaţie şi va lua toate măsurile necesare pentru a proteja populaţia de răspândirea acestui virus. Totodată, îndemnăm populaţia să rămână calmă şi să respecte cu maximă seriozitate măsurile de prevenţie luate”, a transmis Primăria Craiova.

Sursa : news.ro

Ultimele știri