Antena Căutare

Primaria din Bechet face afaceri de familie pe banii statului

La Bechet se fac afaceri in familie pe banii statului. Mai exact la primaria din Bechet, unde primarul a dat mai multe servicii publice pe mana fiului sau de doar 21 de ani. Contractele cu primaria au facut din tanar un prosper om de afaceri.


Primarul i-a dat fiului sau dreptul de a incasa chiar si taxa de drum in portul Bechet. Pana acum, taxa era incasata de AFDPR, o firma a statului, iar Primaria ii platea 1% din sumele incasate. Acum, fiul primarului primeste pentru colectarea banilor de 10 ori mai multi bani decat AFDPR.

Si serviciile de salubritate, tot prin firma fiului se deruleaza, cu utilajele primariei pe care edilul sef le-a inchiriat in familie. Lucrarile agricole tot fiul le rezolva, iar banii ii incaseaza inainte de a-si termina treaba. Cand vine vorba de licitatii, lucrurile se incurca si mai tare.

Primarul Tulitu are explicatii si pentru WC-ul renovat in incinta scolii si pentru care s-au platit cateva miliarde de lei. Consilierii locali spun ca vor cere ca toate afacerile familiei Tulitu cu Primaria Bechet sa fie anchetate.

Cutremur de 3.9 grade pe scara Richter, in Vrancea... Basescu propune transformarea spitalelor "neperformante" in crese...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x