Antena Căutare

Primarul Craiovei ramane in arest

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, ramane in arest. Judecatorii i-au respins recursul, deloc impresionati de lamentarile edilului. Solomon spune ca e victima pornirilor razbunatoare ale lui Adrian Mititelu si ca traieste momente umilitoare. Mai mult, procurorii DNA il acuza de luare de mita, fals si uz de fals.

Magistratii Curtii de Apel Pitesti au amanat, vineri, recursul in cazul primarului Craiovei. Avocatii lui Solomon inaintasera recurs la decizia Tribunalului Arges privind judecarea primarului in stare de arest. In fata magistratilor, ei au sustinut ca nu au avut timp sa pregateasca apararea.

Simpatizantii lui Solomon continua sa isi arate sprijinul pentru primarul lor, in toate formele: manifestatii, scandari in strada, rugaciuni si, chiar, cantece.

Problemele primarului, acuzat de luare de mita, fals si uz de fals par insa ca abia au inceput. Solomon a intrat si in vizorul Agentiei Nationale de Integritate.

Exclusiv // Surpriza pentru "supermama" cu 20 de copii de 8 martie... Cel mai gras roman a fost operat cu succes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x