Primarul din Câmpulung Muscel a provocat un accident cu trei victime după ce s-a urcat băut la volan

Edilul Ioan Liviu Ţâroiu şi-a sărbătorit onomastica în avans, iar la un semafor din oraş, în loc să oprească, a lovit maşina din faţă. Spiritele s-au încins când victimele au văzut că primarul nu este supus probei cu etilotestul la locul accidentului.

Imaginile sunt surprinse aseară, imediat după accident. Tinerii care se aflau în maşina lovită de primarul Ioan Liviu Ţâroiu s-au revoltat, pentru că agenţii nu l-au testat cu aparatul etilotest chiar în stradă. Edilul a fost invitat, însă, la sediul poliţiei, unde a fost pus să sufle în fiolă.

După ce au descoperit că avea o alcoolemie de 0,8 la mie, poliţiştii l-au dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Tot acolo au ajuns şi tinerii din autoturismul tamponat.

O martoră din maşina lovită spune că "a recunoscut că a băut. A spus: Eu nu sunt beat, am băut. Şi vouă vi se putea întâmpla, aşa e normal".

Trei persoane au fost rănite uşor, iar dezvăluirile continuă "eram la semafor, în zona Vişoi. Noi am prins roşu la semafor, stăteam pe loc. Acum, dinspre centru a venit domnul primar, a intrat în noi. A trecut pe roşu domnul primar. În timp ce intra în noi, domnul primar, în loc să oprească maşina, el accelera din ce în ce mai rău. A vrut să fugă de la locul accidentului".

După accident, şoferul autoturismului lovit de edil şi-a sunat mama. Femeia a venit de urgenţă la spital.

În ziua în care îşi serbează onomastica, primarul are dosar penal şi a rămas pieton. El a cerut să rămână în îngrijirea medicilor, care spun că este hipertensiv şi că i s-ar fi făcut rău.

Peste câteva zile, edilul va fi audiat însă de către polițiști. Astăzi, nu a putut fi contactat, iar angajaţi din Primăria Câmpulung Muscel au transmis că are o zi de concediu.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri