Primarul din Deta: "Probabil, nu am fost un tata bun. L-as ruga pe Bogdan sa se predea"

Reporterii Antenei 3 au obtinut, in exclusivitate, un interviu cu primarul din Deta Petru Roman, tatal celor doi acuzati in scandalul izbucnit in noaptea de sambata spre duminica.

Iata principalele declaratii ale lui Petru Roman:


- L-as ruga pe Bogdan sa vina sa se predea, sunt convins ca vina nu este atat de mare precum se prezinta.

- Probabil ca este speriat.

- N-am reusit sa discut cu Calin.

- probabil ca nu am fost un tata perfect. Nu am stiut sa apas pedala atunci cand a trebuit

- E greu sa il aduc pe Bogdan inapoi si sa-l fac sa fie altceva. Mi-e teama ca si Calin a alunecat pe alte cai. Sunt convins ca el nu a scos nici cutit nici sabie.

- Din cate am inteles, cei care au provocat au incercat sa-i taie, raspunsul a fost pe masura. Portarul spitalului i-a rugat pe cei taiati sa iasa cu sabiile afara din spital.

- Daca Bogdan ma vede, il rog sa se predea si sa colaboreze cu autoritatile statului. Ca tata, sunt alaturi de el, nu sustin ce a facut, nu sunt de acord cu ce a facut.Referitor la calitatea sa de tata, Petru Roman a declarat: „Probabil ca nu am fost un tata perfect. Nu am stiut sa apas pedala atunci cand a trebuit. (...) E greu sa il aduc pe Bogdan inapoi si sa-l fac sa fie altceva. Mi-e teama ca si Calin a alunecat pe alte cai".

Cat despre scandal, primarul din Deta a dorit sa precizeze: "Cei care au provocat au incercat sa-i taie, raspunsul a fost pe masura. Portarul spitalului i-a rugat pe cei taiati sa iasa cu sabiile afara din spital".

Sursa: Antena3

Foto: dcnews.ro

Ultimele știri