Antena Căutare

Primarul din Focşani, viceprimarul şi alţi doi angajaţi, audiaţi la DNA Galaţi într-un dosar care ar viza angajări la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Primarul din Focşani, Cristi Misăilă, viceprimarul Marius Iorga, secretarul Eduard Corhană şi şeful Serviciului Juridic, Carmen Ghiuţă, au fost audiaţi, marţi, la DNA Galaţi. Surse locale spun că audierile au avut loc într-un dosar care vizează traficul de influenţă la angajări la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

Potrivit primarului din Focşani, Cristi Misăilă, atât el, cât şi cei trei colegi ai săi din Primărie, au fost chemaţi la DNA în calitate de martori într-un dosar care vizează unele angajări.

Surse din cadrul administraţiei focşănene susţin că audierile ar avea legătură cu angajări făcute la Căminul pentru Persoane Vârstnice, instituţie aflată în subordinea Primăriei. Potrivit aceloraşi surse, ancheta a început în urma unui denunţ, fiind suspectată infracţiunea de trafic de influenţă. Pentru moment, nimeni nu ar fi fost pus sub acuzare.

Audierile în cazul lui Misăilă au durat circa o oră, la final el declarând că pentru moment nu are voie să dezvăluie nimic din ancheta procurorilor anticorupţie.

Sursa : news.ro

Program prelungit, sâmbătă şi duminică, pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriora... Bomba momentului, de la noul Guvern: modificarea salariilor! Cine ia mai puțini bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x