Căutare Live

Primarul din Focşani, viceprimarul şi alţi doi angajaţi, audiaţi la DNA Galaţi într-un dosar care ar viza angajări la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Primarul din Focşani, Cristi Misăilă, viceprimarul Marius Iorga, secretarul Eduard Corhană şi şeful Serviciului Juridic, Carmen Ghiuţă, au fost audiaţi, marţi, la DNA Galaţi. Surse locale spun că audierile au avut loc într-un dosar care vizează traficul de influenţă la angajări la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

Potrivit primarului din Focşani, Cristi Misăilă, atât el, cât şi cei trei colegi ai săi din Primărie, au fost chemaţi la DNA în calitate de martori într-un dosar care vizează unele angajări.

Surse din cadrul administraţiei focşănene susţin că audierile ar avea legătură cu angajări făcute la Căminul pentru Persoane Vârstnice, instituţie aflată în subordinea Primăriei. Potrivit aceloraşi surse, ancheta a început în urma unui denunţ, fiind suspectată infracţiunea de trafic de influenţă. Pentru moment, nimeni nu ar fi fost pus sub acuzare.

Audierile în cazul lui Misăilă au durat circa o oră, la final el declarând că pentru moment nu are voie să dezvăluie nimic din ancheta procurorilor anticorupţie.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Alegeri Prezidențiale 2019 Diaspora. Cât durează votul în străinătate. „Va fi un timp mult mai mic decât la alegeri ante...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri