Antena Căutare

UPDATE! Au aparut noi informatii despre sinuciderea lui Gheorghe Brotea, primarul Jilavei!

Primarul inerimar din Jilava, Gheorghe Brotea, a fost gasit spanzurat in locuinta sa, in aceasta dimineata. Sinuciderea a fost semnalata de familia socata a acestuia, care a sunat la numarul de urgenta 112, insa echipajele nu au mai putut face nimic atunci cand au ajuns la resedinta politicianului.

Autoritatile spun ca primele dovezi indica scena unei sinucideri. Inca nu se cunoaste motivul pentru care primarul interimar ar fi luat aceasta decizie si nici nu a fost gasit un bilet de adio.

Gheorghe Brotea, candidat din partea USL, tinea locul primarului ales, Adrian Mladin, care se afla in prezent dupa gratii, fiind inchis sub acuzatia de coruptie in cazul unor terenuri. Mladin a fost reales primar la alegerile din 10 iunie, pentru un al doilea mandat, obtinand peste 60% din voturile cetatenilor Jilavei.

UPDATE 13:00 - Potrivit unor apropiati, primarul era din ce in ce mai abatut in ultimul timp. Le-a povestit unor prieteni ca primea din ce in ce mai des amenintari si ca se faceau foarte multe presiuni asupra sa, Culmea, cel care ar fi facut aceste presiuni ar fi fost chiar primarul de drept al localitatii, care se afla in inchisoare, dupa ce a fost arestat intr-un dosar de coruptie. Vecinii mai spun ca Brotea ar fi avut multe probleme la primarie si ca se temea pentru viata lui.

Stire in curs de actualizare.

Foto: Intact Images

Bataie la penitenciarul Colibasi! 12 detinuti au fost raniti ... EBA s-a mutat intr-un apartament nou, construit de "baietii destepti". Firma acestora a pagubit statul cu 30 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x